učitavam...
Na vrh

Usluga sigurnih transakcija.

Jamac će vam pomoći da formalizirate poslovne odnose i izvršite uplate. Sve što trebate:
Ispunite obrazac transakcije (ugovor). Svakako navedite sve potrebne uvjete! To će pomoći u slučaju sporova uz sudjelovanje našeg arbitra.
Pošaljite link na transakciju svom poslovnom partneru (ili izvođaču). Zamolite ga da pročita uvjete i prihvati ih.
Po završetku radova klijent označi transakciju kao "završen rad". Nakon toga usluga naplaćuje proviziju i prenosi polog izvođaču.
U slučaju sporova, naš će arbitar pomoći u njihovom rješavanju.

Ugovor br1597058334 Oblik transakcije Datum: 2020-08-10 14:18 (GMT+3)

Kupac daje upute, a izvođač poduzima sljedeće radove ili usluge:
* Potrebno je detaljno opisati sve uvjete ugovora! (popis radova, postupak prihvaćanja, rok)
Trošak radova / usluga:

Uključujući proviziju: (5%, ali ne manje od 1000 WMC)

Dodatni uvjeti

1. U cilju zaštite od promjena tečaja svjetskih valuta, trošak će se pretvoriti u WMC (1 WMC = je 1 američki cent). U slučaju oštrih promjena u valuti plaćanja, zadržavamo pravo na plaćanje po stopi u vrijeme potpisivanja ugovora ili je izvršena. Tako je vrijednost ugovora fiksirana u dvije valute.
2. Promjena teksta ugovora nakon potpisivanja jedne od stranaka nije dopuštena.
3. Kupac je dužan platiti ugovor u roku od 24 sata od trenutka potpisivanja.
4. Prijenos sredstava izvođaču obavlja se u roku od 24 radna sata nakon što klijent označi transakciju kao "završen posao".
5. U slučaju sporova, stranke imaju pravo privući arbitra sustava. Trošak usluga arbitra - 1000 WMC (= 10 američkih dolara). Usluge arbitra uvijek plaća izvođač. Stoga, preporučujemo da troškove arbitra uključite u cijenu ugovora. Strane su suglasne da je odluka arbitra presudna.
6. Naša provizija iznosi 5%, ali ne manje od 1000 WMC (ili 10 usd). Provizija se naplaćuje prije uplate sredstava ugovaratelju. Povjerenstvo platnih sustava plaćaju stranke.
7. U slučaju osobne podrške transakcije s pozivom našeg upravitelja, naša provizija će biti 10%. Osobna podrška skratit će uvjete plaćanja i izvršiti transakciju brže.
8. U slučaju neispunjavanja uvjeta ugovora, sredstva se vraćaju klijentu u cijelosti, umanjeno za proviziju platnog sustava.

Povjerljivost

9. Do trenutka potpisivanja ugovora od strane obiju strana, bit će dostupan svima putem posebne veze, koju ćete dobiti nakon spremanja.
10. Nakon potpisivanja ugovora bit će dostupan samo potpisnicima.

Potpisi

Prije potpisivanja ugovora, on mora biti spremljen.

Nakon spremanja ugovora dobit ćete link za uređivanje, potpisivanje i plaćanje.